Environmental Sustainability

Immersed in the green heart of Italy, in the Umbria region, for ISA the respect of the environment has always had an important role. For ISA, sustainabilityis not only confinedto the product but encompasses a great deal more: it is also a production process† and is, above all, respect for the person† and the environment.† You too can help make a difference, by choosing ARIA and becoming ambassador† for a new model of development. With the simplicity and the constancy of daily actions

Ondergedompeld in het groene hart van ItaliŽ, in de regio Umbria voor ISA, heeft respect voor het milieu altijd een belangrijke rol gespeeld. Voor ISA is het niet alleen het product maar het omvat veel meer: het is ook een productieproces en is boven alles, respectvol voor de persoon en het milieu. U kunt ook helpen om een verschil te maken, door te kiezen voor ARIA en steeds de eerste te zijn voor een nieuw model met de laatste ontwikkelingen.

http://notizie.comuni-italiani.it/wp-content/uploads/2011/03/DSC0104.jpg

From today, thanks to Isa research and† development, there† is now an even more eco-friendly products† that use CO2 natural† refrigerant not only as an expanding agent in† insulating foams but† also as a refrigerant in the fridge system.

Dankzij ISAís onderzoeken en ontwikkelingen, zijn er nu een nog meer eco-vriendelijke producten die CO2-natuurlijke koelmiddel gebruiken, niet alleen als gas in isolerend schuim, maar ook als koelmiddel in koelsystemen.